Home » Reacties op lezingen

Lezing bijzondere prikkelverwerking

De lezing over bijzondere prikkelverwerking die ik zojuist bijgewoond heb was ontzettend leerzaam en interessant. Mevrouw Rosenboom vertelde rustig, laagdrempelig en boeiend waardoor je je aandacht er makkelijk bij kon houden. De voorbeelden die ze noemde maakten haar verhaal nog duidelijker en droegen bij aan een beter begrip van hetgeen voorafgaand verteld was. Door de lezing kan ik de cliënten waarmee ik werk (kinderen met o.a. Autisme Spectrum Stoornis) beter begrijpen en daardoor beter begeleiden. Een geslaagde avond waarin mijn visie op het gedrag van de kinderen een andere invalshoek heeft gekregen die me helpt de kinderen beter te begrijpen!

Ik heb het echt een leuke avond gevonden!

Marije van Leeuwen,
Stichting Amigo.

 

>

>

>