Home » Uniek aanbod

Uniek in Nederland!
Helaas, de inschrijving voor de gratis week is gesloten.

Maar je kan altijd contact met ons opnemen om te horen wat voor jou de mogelijkheden zijn!

Een speel-, contact- en werkweek voor ouders en hun kind in het autismespectrum.
Een unieke week waarin het contact tussen jou en je speciale kind centraal staat.

Zou jij je kind met autisme beter willen begrijpen?
Contact met hem willen of het contact willen verbeteren?
Zoek jij een ingang om je kind te bereiken, zodat je dan in staat bent harmonie te creëren in je eigen gezin?

Gun jezelf dan deze fantastische kans om samen met je kind bij ons in de speelkamer de eerste stappen te zetten op weg naar het realiseren van je droom. Vijf aaneengesloten dagen waarin jij en je kind centraal staan en ons team helemaal tot jullie beschikking staat.

Ontdek samen met ons de kracht van je kind en van jezelf en ga naar huis met heel veel praktische tips om vanuit het contact met je kind, verder te blijven spelen en te ontwikkelen, maar ook om je gezinsleven leefbaarder te maken.

In deze unieke week wordt er door jou, maar ook door anderen van het team met je kind gespeeld op basis van contactgerichte methoden als Son-Rise en Floortime, in totaal 6 uur per dag. Je wordt begeleid bij het spelen met je kind met als uitgangspunt het op gang helpen en verbeteren van het contact. Als het contact eenmaal op gang is, stimuleren we het kind zijn grenzen te verleggen. Na iedere speelsessie krijg je feedback, zodat je leert wat je sterke punten zijn en waar je uitdagingen liggen.

Aan het eind van deze bijzondere week kijken we terug om te zien wat er allemaal bereikt is en wat van het geleerde je ‘mee wilt nemen’. Het is bijvoorbeeld heel goed mogelijk om dezelfde liefdevolle en stimulerende manier van spelen met je kind ook thuis voort te zetten op vaste momenten.

Onze motivatie om kosteloos een week te investeren in een gezin
We gunnen het iedereen zo… In deze onzekere tijden zien we ouders elk op hun eigen manier worstelen om hun eigen draai te vinden. We willen graag een helpende hand bieden en bieden daarom met liefde deze unieke week Switch intensief kosteloos aan voor een gezin dat graag dat duwtje in de rug wil hebben maar er anders geen mogelijkheden voor heeft.

Hoe kom je in aanmerking voor deze unieke week?

De inschrijving voor deze gratis week is gesloten.
Dat is heel eenvoudig. Stuur voor 1 oktober een mail naar anita@samenwijzer.com met je motivatie:

 • Waarom denk jij dat je voor deze unieke week in aanmerking komt;
 • Wat wil je ermee bereiken?

Wij selecteren één gezin uit de inzenders. De overige inzenders ontvangen een aantrekkelijk aanbod om wellicht alsnog met ons in zee te kunnen gaan.

Praktische informatie

 • Uiterste inzendatum motivatie: 1 oktober
 • Selectie bekend op 14 oktober
 • Data unieke Switch intensief: 11 november t/m 15 november 2013
 • Tijden: in overleg van 9.00 tot 16.00 uur of van 10.00 tot 17.00 uur
 • Locatie: Wimerts 151, 9204 GW Drachten
 • Aantal mensen dat mee kan komen: 1 kind en 3 volwassenen
 • Je neemt je eigen lunch mee. Koffie en thee is aanwezig.

Voorwaarden
Wij willen in alle openheid kunnen schrijven over deze week en de filmpjes die we maken kunnen gebruiken als ondersteuning van onze cursussen en als promotie en informatie materiaal om andere ouders te motiveren tot het spelen met hun kind.

 • SamenWijzer is vrij om het tijdens deze week gemaakte videomateriaal te gebruiken als informatiemateriaal om andere gezinnen te motiveren tot het spelen met hun kind.
 • SamenWijzer mag een compilatie van deze week maken en gebruiken als promotiefilmpje.
 • SamenWijzer is vrij om, in alle respect, te schrijven over deze week met als doel andere mensen op positieve wijze te informeren over deze manier van omgaan en contact maken met hun kind
 • SamenWijzer mag in overleg voor en na de Switch intensief langs komen om de start en vooruitgang vast te leggen en te kunnen delen met derden.

Andere data voor de Switch intensief
Lukt het je niet om beschikbaar te zijn van 11 t/m 15 november of ben je niet geselecteerd voor de gratis week? Neem een kijkje in de agenda voor meer data in 2013 en 2014. Als je er op tijd bij bent kan je eventueel in overleg met ons een week plannen die jou goed uitkomt.

Comments & Responses

2 Responses so far.

 1. Annemiek van den Berg says:

  Mogen gezinnen met meerdere kinderen met ASS zich ook opgeven? En is het bezwaarlijk als ouders niet op de grond kunnen zitten?

  • anita/lizette says:

   Beste Annemiek,

   Bedankt voor je reactie!
   Natuurlijk mogen gezinnen met meerdere kinderen zich opgeven. Maar, om het kind en zijn mogelijkheden volledig tot hun recht te laten komen, kunnen we in de specifieke week maar aandacht geven aan één kind. Je mag er van uitgaan dat je het geleerde ook kan toepassen bij je andere kinderen.
   Het is geen bezwaar als je als ouders niet op de grond kan zitten, want we gaan uit van ieders mogelijkheden en niet van onmogelijkheden. (Je moet wel een trap op om in de speelkamer te komen, daar kunnen we niets aan veranderen.)

   We hopen dat hiermee je vragen beantwoord zijn. Heb je meer vragen, dan horen we dat graag via de mail (wij zijn van 13/7 t/m 18/8 op vakantie). Daarnaast attenderen we je op de mogelijkheid donderdag 12 september een vrijblijvende afspraak met ons te maken om eventuele verdere vragen persoonlijk met ons te bespreken.

   Met vriendelijke groet,
   Anita Speelman en Lizette Rosenboom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*